Tulipánkert

2008\08\31

Augusztus utolsó napja

Holnap már szeptember! Hamar elszaladt ez a nyár, jönnek az emberes hónapok. Reméljük a jó idő még egy darabig tartja magát! Olyan jó lenne egy kellemes, meleg, hosszú ősz, aztán egy rövid, de tartalmas tél után sipp-supp jöhetne is a tavasz! Ezt jól elterveztem, nem?

Holnap óvodakezdés!!!

évszakok

2008\08\29

Hamarosan ovi

Megkezdődött a felkészülés a jövő heti kezdésre. Új ovis-zsák készülőben, nadrágok felhajtva - leengedve (szükség szerint, ugye...), tisztasági csomag összepakolva, ágynemű készenlétben. Új benti szandál várja még, hogy beleírjuk a jelét, aztán hétfőn start! Tündér egyelőre lelkes, várja a találkozást a kis barátaival, aztán remélem nem un rá az ovira egy hét alatt. És azt is remélem, hogy nem lesznek újak (korosztályos csoportba jár, kicsik biztos nem jönnek), illeve a régiek sem fognak nyavajogni, mert Mazsolám jó szokása szolidaritásból eljátszani a beszoktatós időszakot újra és újra (tavaly volt ilyen szeptemberben - naná!, aztán idén februárban és márciusban, mikor jöttek a kicsik). No majd elválik..., minden esetre boldogan újságolja mindenkinek, hogy ő már középsős!

gyerek óvoda

2008\08\26

Bőrgyógyász

Ma Tündérbogár kisműtéten esett át. Bőrgyógyász leszedte az uszodaszemölcseit. Az elsőt még észre se vette, a másodiknál már odakapott, a harmadik-negyediket pedig egyáltalán nem kultiválta.... Ez már a második alkalom volt, legutóbb tavasszal csak 1-et kellett eltávolítani. Remélem most már sikerült őket kiirtani!

Azóta Tündér büszkén mutogatja a tapaszait, levenni nem engedi őket. Az még újabb harc lesz.

orvos

süti beállítások módosítása