Nincs vége :-)

Nem, nem szűnt meg a blog. Csupán bokros teendőim szusszanásnyi időt sem hagynak a kibontakozásra. Lássuk csak, mi minden törpént az elmúlt napok hetek folyamán. Elvégeztem egy tanfolyamot. Számítógépest. Alap word, excel, outlook . A harmatgyengének sem nevezhető szervezés eredményeképpen bekerültem a kezdő csoportba 70-80%-os előzetes felmérő teszteredményekkel. Vajon mit kellett volna teljesíteni egy középhaladóhoz Sebaj, végigseggeltem. Az excel függvények pedig már amúgy feledésbe merültek. Most legalább felfrissítettem, hogy bő 1 hét múlva újra a teljes feledés homályába merüljenek.

Más!

Tündérkém aranyos levélkével tért meg minap az oviból. A tánciskolai vizsgájáról szól. Kacsatáncból fog vizsgázni a szentem . Teljesen hivatalos és komoly, tényleg. Ahogy a vizsgához szükséges ruha is az. Fizzessen be a kedves szülő 3500 Ft-ot a ruhára, ami a fellépés után a sajátunk lesz és az életben többé felvételre nem kerül. Vegyen a kedves szülő fekete alkalmi cipőt, mert CSAK ÉS KIZÁRÓLAG abban lehet vizsgázni. Megjegyzem, az utolsó dolog, amit mostanában vettem volna a gyereknek az pl. FEKETE alkalmi cipő. Valószínűleg azt sem fogja felvenni többet... Mindezt persze úgy, hogy a varrónő már le is mérte a gyereket és az oktatók olyan szinten rágták a fülükbe a dolgot, hogy Tündér még félálomban is azt hajtogatta:Tudod anya, holnap vinni kell juhapénzt az oviba...És ezzel még nincs vége. A vizsgára a belépő MINDENKINEK 1200 Ft. Naná, hogy egy négyévest nem eresztenek el min. két kísérő nélkül, ugye . A helyszínen persze semmiféle felvétel nem készíthető, majd ők fotóznak és videóznak, amit aztán meg lehet rendelni. A DVD cirka 4000 Ft lesz . És gondolom ez így megy majd minden fél évben. Jah, a havi 2000 Ft-os tandíjat még nem is említettem.... Mi ez ha nem lehúzás? No mindegy, megdumáltuk a dolgot. Hadd vizsgázzon a kiscsaj, ez az egyszem Tündérünk. De, ha észreveszem, hogy bármilyen módon stresszeli majd ez a dolog manót, akkor itt a vége, süsse véle. Mindenesetre izgi .

Kis keri lányom megérkezett a héten. Úgyhogy most nagy család vagyunk (Mamával és Kerianyóval együtt számolva). A lurkók jól elvannak... még. Kíváncsi vagyok mikor jön el az az állapot, amikor már szinte testvéreknek érzik magukat és mindenen hajba kapnak. Adok nekik még 2 napot. Csak a mai éjszakás müszi után hagyjanak punnyadni... Holnap pedig bábszínházba viszem őket.

Noh, bokros teendőim újfent megérkeztek, majd még folyt köv.