Tulipánkert

2009\08\23

Szülinap

Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

Elkészült a csilis bab csili nélkül, készenlétben álltak a gyerekzene CD-k és még a lufik sem durrantak el mikor a vendégek délelőtt megérkeztek. Tündér ötödik születésnapján végre nem esett az eső! Klassz kis kertiparti kerekedett azon a vasárnapon. Rokonok, barátok, ajándék halmok. Tánc, móka, kacagás. És a torta! Egy főnyeremény! Egész eddigi évek összes cicás-kutyás-epres-tejszínes-rózsaszín álom tortái között A DOBOS viszi a prímet. Tündérnél mindenképp. Végre először jóllakott a szülinapi tortájából és nem csak a díszítésbe nyalakodott bele. A marcipánfigurával kezdte. Sebaj, ő választotta, ha úgy akarja, hát egye meg. /Anno egy évtizedig féltve őriztem Vuk figurámat ./ A gyertyatartó kukackát azért eltette emlékbe.

Összességében minden jól sült el. Számomra a legkedvesebb mégis az volt, mikor kora délelőtt még csak 3-an ünnepeltünk, készülődtünk, díszítgettünk, lestük Tündér minden kívánságát.

Még sok ilyen szép napot!

születésnap gyerek ünnep

2009\08\23

Dájna

A legújabb kedvenc. Már tavasztól boldogítja házunk népét és a jó öreg Dzseket. Pajkos,csintalan és hihetetlenül pákosztos. Egyetlen szem szőlőért is pacsival kuncsorog. Nagy mókamester és szeretne csavarogni. Ha hagynánk. Terveink és reményeink szerint ősszel- télen hasonló csimpipimpi kisvakarcsokkal ajándékoz meg minket .

 

kutya háziállat

süti beállítások módosítása