Tulipánkert

2009\03\06

Monoklis történet

Kedden a szokásos ovistorna utolsó tíz percében a szokásos fogócska közben Tündér összefejelt egy másik kislánnyal. Nem volt sírás, nem volt könnycsepp, viszont helyes kis dumó nőtt a szeme alá. Másnapra klasszul belilult-kékült. Óvodában reggel nem szóltam róla, nagy a nyüzsi olyankor, Tündér csak átöltözik, aztán rohan be a kis barátnőjéhez. Délután az óvónő kéztördelve fogad, hogy hát az úgy volt, hogy a Pistike odavágott a ragasztóstifttel a gyerek szeme alá, ők beborogatták rögtön, de...  Na akkor már felvilágosítottam, honnan is ered valójában a szép zöld folt.

2009\03\06

Tavasziasan

Végre itt a március, szép új virágos "ruhát" kapott a blog. Az időjárás még hűvös és esős, de megállíthatatlanul robogunk a tavasz felé! Az is lehet, ha majd egyszer kisüt a napocska (amire mostanában nem sok esélyt látok), rögtön belecsöppenünk a nyárba. Nem bánnám !

Kisfalatmaszatom már két hete jár óvodába, remélem a bacik és vírusok most egy darabig elkerülik. Hétvégén újra Galyatetőzünk, az egész család nagyon várja. Üsse kő a vacak időt, akkor is jól fogjuk érezni magunkat!

 

tavasz

süti beállítások módosítása