Tulipánkert

2010\04\30

Az első és a második

Ma felavattam a szülinapi ajándékom és elkészült életem első gofrija. Mmmm. Fincsi. (Nyersen is) Tündibündi két pofára tömte magába. Ettük tejszínhabbal, pudinggal, lekvárral, kakaóval. Biztos nem most készült utoljára.

Egyúttal ezzel kívánok boldog blogszülinapot magamnak. Ez már a második .

ünnep sütemény

2010\04\30

Élmények

Sűrű délelőttünk volt. Csupa jókedv, móka, kacagás. Kezdődött a busszal. Az emeleten ülhettünk, halleluja!! Aztán folytattuk festéssel, tulipán-hajtogatással, bohócműsorral, nyuszisimivel, sőt még kígyót is melengettünk a keblünkön . Végigbámészkodtuk a Vadaspark méla lakóit, etettünk kecskét, morogtunk a tigrisre (nem nagyon hatotta meg  ) és sikeresen bekergettük Gabi macit a barlangjába. És megcsodáltuk az újszülött tevecsikót. Így:

Végül hazadöcögtünk. A visszaút sokkal csendesebb volt. A csajok elszundítottak a buszon a nagy csavargás után. Legszívesebben én is azt tettem volna

szórakozás kirándulás

2010\04\29

Kirándulás

Ma állatsimogatóba megyek a "lányaimmal". Emeletes busszal! Nagy már az izgalom...

No nem mintha megérdemelnék. Tegnap az egyik végigrendetlenkedte az alvásidőt az oviban, a másik meg este fülönrúgta az egyiket. Hjaj. Bünti van. Se mese, se tévé.

De azért az ovis kirándulást nem hagyjuk ki. A szép időt már megrendeltük . Juj, a kullancsriasztót itthon ne hagyjam!

szabadidő

2010\04\28

Egy kis asztrológia

Tegnap tere-fere kekszet majszoltunk délután. Horoszkóp-mintásat. Tündér mindig rákérdezett, hogy mi van a kekszen én pedig válaszolgattam. Mérleg, nyilas rák stb. Közben magyaráztam neki, hogy ezek csillagjegyek, attól függően, hogy ki mikor született:

-Te oroszlán vagy, én bika, apa szűz. Papó és mama is oroszlán.

Erre felcsillan a szeme: -Ez azt jelenti, hogy nyertem???

humor gyerekszáj

2010\04\28

Úszótanfolyam

Véget ért a nagy tavaszi ovis úszásoktatás. Tündérkének nagyon tetszett - bár szerintem az oktató lehetett volna kissé gyermekcentrikusabb - sikeresen vette a "halacska" csoport akadályait. Kitűnően megy már a siklás deszkával és anélkül, valamint a hát -és gyors lábtempó. Mindezt OKLEVÉL is bizonyítja . A békaláb is megy még régebbről. Légzéstechnika és kartempó majd később. Talán nyáron. Utolsó alkalommal sikerült lerohannom Tündér kedvenc oktató bácsiját és bejelentkeztünk hozzá nyárra. Reméljük lesz elég időnk elhordani. Majd beosztjuk valahogy :-)

úszótanfolyam

süti beállítások módosítása