Tulipánkert

2010\07\08

Ezt is megértük

Idestova 12 éve vagyunk együtt. Idestova 12 éve szerettünk volna elmenni Demjén koncertre a várba. Nem jött össze egészen tegnapig. Most is épphogy el nem mosta az eső. Fergeteges volt!!!! Végre! Rongyosra tapsoltam a tenyerem.

A zene még most is itt zizeg a fülemben, egész nap dudorászok. Ó, be jó a 24 órás műűűűszaak...

szórakozás

2010\07\05

Eclipse

Megnéztük. A kedvemért meg a névnapom kedvéért. Túlélte. Férjemuramparancsolóm a filmet. Még csak nem is fikázta (n)agyon. A farkasok kifejezetten tetszettek neki. Jó lenne egy ilyen házőrző otthonra. Meg nekem is egy ilyen vempájör ... otthonra... . Hihi.

Edward, Jacob jól alakított, Bella szokásosan kicsit lagymatag. De talán direkt erre játszanak: Bella annyira hétköznapi, hogy akármelyikünk lehetne. Mintha csak bárkivel megtörténhetne ez az egész. Ez lenne a twilight titka? Talán.

A Hajnalhasadás pedig csak arra vár, hogy kinyissam. MOST AZONNAL hozzákezdek...

film könyv szórakozás

2010\07\05

Ketteske

Tegnapelőtt este Tündér sikeresen megvált ketteske számú tejfogától is. Kisutulta a fogkefe, így kicsit fájdalmasabb volt, mint az előző - az csak úgy kipottyant. Kezd igazán bájos csorbacsík csajszi lenni csupa szünettel a szájában. Még 18 tejfog van hátra. Anno 5 éve az előbújó fogacskákat számoltam visszafelé, mindig örültem, hogy egyre kevesebbel kell megküzdeni. Most ugyanez a helyzet. Visszájáról.

(A fogtündért megváratjuk, amíg másik mama is meg nem csodálja a kihullott kis gyöngyszemet ...)

fogváltás

süti beállítások módosítása