Tulipánkert

2010\02\15

Korcsolya

Tündér ebben a szezonban megtanult többé-kevésbé biztonsággal korcsolyázni. Ügyesen kavar, egyre kevesebb odafigyelést igényel a részéről és egyre nagyobb élmény számára. Ahogy kell. Néhány hete az oktatáson óriásit esett. Jó nagyot koppant, azt hittem betörte a kopirnyóját. Szerencsére "csak" a térdét fájlalta, majd miután abbahagyta a hüppögést nagy komolyan elárulta, hogy "pöjögni akajtam, de nem sikejült".  Hát igen. A leszúrt tripla rittbergert talán elhalasztjuk jövőre.

Tegnap kocsonya-fesztivál nyitó buli volt a jégcsarnokban. Gyerekműsorral, ajándék pereccel-teával, békákkal meg minden. Naná, ott volt a helyünk. Sikerült egy nagyot seggelnem, ami már évek óta nem fordult elő. ÁÁÁ! Nem esett jól. Délre elfáradtunk, mint a kutya, de jól éreztük magunkat

sport szórakozás korcsolya

2010\02\15

ArcüregGyuszi

Meglátogatott múlt hónapban és leterített, mint úthenger a szurkot. Soha ilyen nehezen nem küzdöttem még le betegséget. 10 napos láz, dupla antibiotikum kúra, töménytelen orrcsepp és antihisztamin. Csoda, hogy nem változtam kémcsővé. Brrrr!

Úgy köhögtem, mint egy láncdohányos alkoholista, a mellkasröntgenem szerencsére teljesen negatív lett. Már azt hittem belémbújt a híni vírus. (GY.K. H1N1) Innentől bérescsepp és c-vitamin szigorúan. Meddig tart még a tél????

 

betegség

süti beállítások módosítása