Július utolsó napja

Egy kicsit felhős, egy kicsit napos, számomra igen kellemes idővel búcsúzik a hónap. Én pedig munkával ... szerencsére eddig meglehetősen csendes napot tudhatok magam mögött. (KOPP-KOPP-KOPP ) Csutkababa nyaral, közben kutyázik, madarászik, horgászik - és még ki tudja mi minden egyebet, amit papóék el se mernek mondani.... Lába megint plezúros - ő se jobb, mint az anyja volt - rá se ránt, félelmetes mit művel a bringával és a kismotorral a lejtős udvaron. A nagykapu még bírja, különben már árkon-borkon túlgurult volna.

Ami fontos: Anyukám tegnap szerencsésen túlesett a műtéten, még semmi orvosi felvilágosítást nem kaptunk, de egyelőre a lényeg: jól van és nincsenek nagy fájdalmai. Az elkövetkezendőknek pedig állunk elébe.

Hamarosan (szombattól) "kétgyermekes" anyuka leszek, jön a kis kerilányom nyaralni. Tíz napig boldogíthatják egymást Tündérrel. Meg persze minket is... Férjuram annyi programot szervezett már, "A" és "B" meg mindenféle verziókat az időjárás függvényében, csak beleférjen ebbe a bő hétbe! Lesz strand, lovaskocsizás a Bükkben, kajakozás, szülinapozás, bográcsparti és még ki tudja mi minden. Ja, igen: sátorozni is fogunk - a kertben. Keresztlányom minden vágya, hogy ő is aludjon egyszer sátorban. Ha csak ez kell... (mily könnyű az apróságokat boldoggá tenni ) Már csak jó idő legyen hozzá

Jaj, magamra kéne erőltetni egy kicsit fokozottabb munkatempót