Kacsatánc és levélfestés

A héten megkezdődtek a különfoglalkozások az óvodában. Tündérkét csak a táncra lehetett beíratni, mert május 31. után töltötte a 4-et. Nem is baj, a heti 2 ovistorna mellett épp elég ez az egy is. Az első alkalom nagyon tetszett neki! A kacstáncot tanulták, amit otthon nagy szégyenlősen be is mutatott. Várja már a következő alkalmat.

Azt hiszem rájöttem mitől volt a gyermekem fülig festékes egyik délután. A faliújságra kikerültek a legújabb alkotások: őszi leveleket festettek és nyomdáztak a prücskök. Mit ne mondjak, a képecskék nagyon szépek, de szegény anyukám másfél órát küzdött a temperával, mire kisubickolta Tündér ruhájából...

A héten más alkalom is volt a malackodásra. A múlt pénteki kirándulás a rossz idő miatt elmaradt, most szerdán mentek, szintén zuhogott... (amúgy ezen kívül minden nap verőfényes idő volt). Falatkának még tegnap este is szürkés-sáros trutyi jött az orrából, a körmét pedig lakkozni sem lehetett volna feketébbre . Jah, és a sáros, vizes cucca, úgy ahogy volt benyomva a zsákjába. Naná, hogy a hazamenős ruhák is nedvesek lettek. Legközelebb remélem bábszínházba mennek!!